Advertisement

Isparta Yangin : BOZÜYÜK'TE ÖĞRENCİ SERVİSİNDE YANGIN - Bilecik Haber : Yangının çıktığı evde mahsur kalan yaşlı çift yanarak can verdi.

Isparta Yangin : BOZÜYÜK'TE ÖĞRENCİ SERVİSİNDE YANGIN - Bilecik Haber : Yangının çıktığı evde mahsur kalan yaşlı çift yanarak can verdi.. Yedisehitler mahallesi, 2908 sokakta bir binanın ikinci katında nedeni henüz belirlenemeyen yangın çıktı. Kilometresindeki akaryakıt istasyonunun yaklaşık 15 metre yakınında. Edinilen bilgiye göre, ilçede osman altay'a ait evde mutfak tüpünün patlaması sonucu yangın çıktı. Isparta'da inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Isparta'nın eğirdir ilçesine bağlı gökçehöyük köyündeki ormanlık arazide yangın çıktı.edinilen bilgiye göre, gökçehöyük köyündeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Isparta hurdacılar sitesinde yangın çıktı. Isparta'nın şarkikaraağaç ilçesinde çıkan yangında iki katlı bina kullanılamaz hale geldi. Bina ve iş yerlerinizde yangın söndürme cihazları seçimi için. Çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edildiği mahallede yangın kısa süre içerisinde söndürüldü. Kilometresindeki akaryakıt istasyonunun yaklaşık 15 metre yakınında.

Isparta'da orman yangını etkili oldu
Isparta'da orman yangını etkili oldu from icdn.ensonhaber.com
Isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı yazılı kanyon mevkiinde, orman yangını çıktı. Isparta'da inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Isparta son dakika haberleri : Isparta yeni sanayi sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir fabrikada yangın çıktı. Kilometresindeki akaryakıt istasyonunun yaklaşık 15 metre yakınında. Isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı olan çandır köyü yakınlarında yer alan yazılı kanyon bölgesinde alınan bilgiye göre bazı yerlerde yangın evlere kadar ulaştı. Yangın söndürme sistemleri, yangın tüpü, dolum, bakım ve yangın algılama sistemleri isparta. Turan mahallesi balıkçı sokak'taki bir ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Turan mahallesi balıkçı sokak'taki bir ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı olan çandır köyü yakınlarında yer alan yazılı kanyon bölgesinde alınan bilgiye göre bazı yerlerde yangın evlere kadar ulaştı. Isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı yazılı kanyon mevkiinde, orman yangını çıktı. Isparta yangın nerede, haritaları, isparta ve çevresinde bulunan yangın listesi, iletişim bilgileri, telefon numaraları, konumu, yorumları ve uydu görüntüsü, toplam 10 sonuç. Isparta'da yangın isparta'da, 4 katlı evin çatı katı bilinmeyen bir sebeple yandı. Isparta'nın şarkikaraağaç ilçesinde çıkan yangında iki katlı bina kullanılamaz hale geldi. Isparta yangın tüpü ve söndürme ekipmanı firması arıyorsanız, isparta yangın söndürme cihazları firmaları türkiye'nin en büyük firma rehberi bulurum.com'da! Yangının çıktığı evde mahsur kalan yaşlı çift yanarak can verdi. Bina ve iş yerlerinizde yangın söndürme cihazları seçimi için. Isparta yeni sanayi sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir fabrikada yangın çıktı. Söndürme çalışmalarının sürdüğü orman yangını yerleşim yerlerine ulaştı, mahalle tahliye edildi. Kilometresindeki akaryakıt istasyonunun yaklaşık 15 metre yakınında. Alınan bilgiye göre, yeni sanayi bölgesi'ndeki bir mantolama fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Yangına 6 itfaiye aracı ile müdahale edildi.

Sazlık alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle büyümeye devam ediyor. Haber son dakika koronavirüs magazin spor ekonomi tümü. Isparta, spor, i̇lçe, sdü, siyaset, eğitim, sağlık, tarım haberleri son32.com da. Isparta'da çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi. Alınan bilgiye göre, yeni sanayi bölgesi'ndeki bir mantolama fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.

MUTFAKTA YANGIN ÇIKTI - Isparta Haber, Isparta haberleri ...
MUTFAKTA YANGIN ÇIKTI - Isparta Haber, Isparta haberleri ... from api.son32.com
Isparta'da çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi. Isparta'da sanayi bölgesinde bir işyerinde başlayan yangın paniğe sebep oldu. Alınan bilgiye göre, yeni sanayi bölgesi'ndeki bir mantolama fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Yangın söndürme sistemleri, yangın tüpü, dolum, bakım ve yangın algılama sistemleri isparta. Yangına 6 itfaiye aracı ile müdahale edildi. Turan mahallesi balıkçı sokak'taki bir ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Sazlık alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle büyümeye devam ediyor. Söndürme çalışmalarının sürdüğü orman yangını yerleşim yerlerine ulaştı, mahalle tahliye edildi.

Isparta'da sanayi bölgesinde bir işyerinde başlayan yangın paniğe sebep oldu.

Isparta'da yangın isparta'da, 4 katlı evin çatı katı bilinmeyen bir sebeple yandı. Isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı yazılı kanyon mevkiinde, orman yangını çıktı. Bina ve iş yerlerinizde yangın söndürme cihazları seçimi için. Sazlık alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle büyümeye devam ediyor. Yedisehitler mahallesi, 2908 sokakta bir binanın ikinci katında nedeni henüz belirlenemeyen yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, ilçede osman altay'a ait evde mutfak tüpünün patlaması sonucu yangın çıktı. Isparta son dakika haberleri : Isparta, spor, i̇lçe, sdü, siyaset, eğitim, sağlık, tarım haberleri son32.com da. Isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı olan çandır köyü yakınlarında yer alan yazılı kanyon bölgesinde alınan bilgiye göre bazı yerlerde yangın evlere kadar ulaştı. Gi̇ri̇ş 04.05.2017 17:15 güncelleme 04.05.2017 17:15. Isparta'nın şarkikaraağaç ilçesinde yangın çıkan evde dumandan etkilenip hastaneye kaldırılan 5 çocuktan 2'si tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Söndürme çalışmalarının sürdüğü orman yangını yerleşim yerlerine ulaştı, mahalle tahliye edildi. Çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edildiği mahallede yangın kısa süre içerisinde söndürüldü.

Isparta'nın gelendost ilçesi madenli köyü'nde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek etrafa yayıldı.son dakika haberine göre; Isparta yeni sanayi sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir fabrikada yangın çıktı. Isparta'da 7 kişilik afgan ailenin yaşadığı ev yangında kül oldu. Yangın söndürme sistemleri, yangın tüpü, dolum, bakım ve yangın algılama sistemleri isparta. Isparta merkezdeki eski sanayi sitesi'ndeki izolasyonfabrikasında saat 16.30 sıralarında yangın çıktı.

EĞİRDİR GÖLÜ KIYISINDA KORKUTAN YANGIN! - Isparta Haber ...
EĞİRDİR GÖLÜ KIYISINDA KORKUTAN YANGIN! - Isparta Haber ... from api.son32.com
Yangın söndürme sistemleri, yangın tüpü, dolum, bakım ve yangın algılama sistemleri isparta. Edinilen bilgiye göre, ilçede osman altay'a ait evde mutfak tüpünün patlaması sonucu yangın çıktı. Isparta, spor, i̇lçe, sdü, siyaset, eğitim, sağlık, tarım haberleri son32.com da. Isparta eski sanayi sitesi'nde izolasyon malzemeleriürileten fabrikada yangın çıktı. Isparta'da yangın isparta'da, 4 katlı evin çatı katı bilinmeyen bir sebeple yandı. Turan mahallesi balıkçı sokak'taki bir ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Isparta merkezdeki eski sanayi sitesi'ndeki izolasyonfabrikasında saat 16.30 sıralarında yangın çıktı. Haber son dakika koronavirüs magazin spor ekonomi tümü.

Isparta yangın tüpü ve söndürme ekipmanı firması arıyorsanız, isparta yangın söndürme cihazları firmaları türkiye'nin en büyük firma rehberi bulurum.com'da!

Evin kömürlük ve eşya deposu kısmında çıkan yangının evlere. Haberleri, isparta'nın en büyük yerel online haber sitesi, isparta haberlerini en hızlı bir şekilde sadece bomba32.com da bulabilirsiniz. Yangının çıktığı evde mahsur kalan yaşlı çift yanarak can verdi. Isparta'da inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Isparta yangın tüpü ve söndürme ekipmanı firması arıyorsanız, isparta yangın söndürme cihazları firmaları türkiye'nin en büyük firma rehberi bulurum.com'da! Turan mahallesi balıkçı sokak'taki bir ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, ilçede osman altay'a ait evde mutfak tüpünün patlaması sonucu yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, yeni sanayi bölgesi'ndeki bir mantolama fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Isparta'da yangın isparta'da, 4 katlı evin çatı katı bilinmeyen bir sebeple yandı. Yedisehitler mahallesi, 2908 sokakta bir binanın ikinci katında nedeni henüz belirlenemeyen yangın çıktı. Gi̇ri̇ş 04.05.2017 17:15 güncelleme 04.05.2017 17:15. Yangın söndürme sistemleri, yangın tüpü, dolum, bakım ve yangın algılama sistemleri isparta. Isparta yeni sanayi sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir fabrikada yangın çıktı.

Haber son dakika koronavirüs magazin spor ekonomi tümü isparta. Isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı olan çandır köyü yakınlarında yer alan yazılı kanyon bölgesinde alınan bilgiye göre bazı yerlerde yangın evlere kadar ulaştı.

Posting Komentar

0 Komentar